slutte å røyke stump røyken bilde

Det Finnes Mange Grunner Til Å Stumpe Røyken For Godt

Trenger du grunner til at du bør slutte å røyke røyking? Det er så mange grunner til at du må slutte å røyke at det kan skrives en bok om dette. Årsakene til at røyking av sigaretter og tobakk er skadelig ville ikke engang fylle ut en brosjyre.

Ikke Sosialt Akseptert Lengre

En gang i tiden var røyking av sigaretter ekstremt sosialt akseptert. Folk røkte overalt. Uansett hvor du gikk røkte folk og hadde ofte sigarettbokser i deres hjem for å tilby gjester sigaretter. I dag vil du sjelden se en sigarettboks fylt med sigaretter i et hjem eller bli invitert til å delta.

Spar Penger

For en ting er sigaretter ekstremt kostbare. En faktor til at du burde slutte å røyke er å spare penger hvis ingenting annet. Hvis du ikke bryr deg om helsen din, bør du sette pris på din økonomiske situasjon. Sett kontanter til side som du ville ha brukt på sigaretter i en krukke og se at de vokser.

Tobakk Stinker!

Sigaretter og tobakk stinker!! En annen grunn til at du må stoppe med røyking er å kvitte seg med stanken av tobakk rundt deg. Lukten av tobakksrøyk er for mange forferdelig. E sigaretter lukter omtrent ingenting.

Personer som røyker har rynker rundt munnen fra røykingen og har en tendens til å få rynker i ansiktet deres altfor tidlig. Tror du fortsatt at røyking er attraktivt? Selv om du ikke bryr deg om helsen din, bør du bry deg nok om ditt utseende, nok til å til slutt å stumpe røyken for godt.

Røyking sigaretter er anti-sosialt. I de fleste bygninger er røyking av sigaretter forbudt. Når du slutter å røyke, trenger du ikke lenger å gå utendørs i regnet for å ta en sigarett. E sigaretter kan røykes inne siden de er luktfrie, og trygge å bruke. Men husk å respektere enhvers holdninger, og damp ute hvis noen ikke godtar at du gjør det inne.

Massiv Helsegevinst i å Slutte å Røyke

Til slutt bør du bry deg om helsen din. Vi alle bekrefter vår oppførsel med ulike setninger, men sannheten er at røyking utløser lungekreft og hjerte-og karsykdommer. Det er også et biddragende element i mange andre sykdommer og forverrer kroppens immunforsvar.

Når du slutter å røyke, vil du se at pusten din faktisk blir vesentlig lettere. Du vil kunne gå opp og ned trapp uten å bli andpusten. Bruk en eller alle faktorene som er angitt ovenfor og slutt å røyke for godt i dag. Ta steget og kom i gang med trygge e sigaretter og et gratis startsett.